Al meer dan 35 jaar staat ons familierestaurant bekend als het steak- en mosselhuis van Sluis. Onze specialiteit is het serveren van de Zeeuwse mosselen. Verkrijgbaar in de smaken natuur, witte wijn, look en provençale. Bij ons in het restaurant zijn er bijna het hele jaar door mosselen verkrijgbaar. Lekker gepeperd en met fijne groente en uien perfect gekookt.

Een andere specialiteit zijn onze steaks. Een goed stuk vlees zoals een biefstuk, entrecote of tournedos. Geserveerd met frietjes, kroketjes of puree. U heeft de keuze uit pepersaus, champignonsaus, bearnaisesaus of onze provençaalse saus.

Van onze klanten horen wij ook dat ze speciaal komen voor de paling en gebakken zeetong.

Bij onze desserts vallen onze eigen gemaakte chocolademousse van Callebout chocolade en moulleux erg in de smaak. Wij serveren ijs van het IJsboerke, lekker als een coupe of bij een verse pannenkoek met aardbeien en ijs.

Verder werken we ook met seizoensgebonden producten zoals fazant en eend in het wildseizoen en gerechten met asperges in het voorjaar.

U bent bij ons ook welkom met grote groepen, binnen hebben wij plaats voor 70 personen. Ook is er een verwarmd buitenterras met voldoende plaats.

Graag tot snel!
Familie de Vreeze en vaste medewerkers; Tamara, Jessica, Sindy, Laura, Thibeau en vele vakantiemedewerkers